Vanoce a Silvestr 2002


24.prosince - 1.ledna 2003

Fotogalerie

Umění fotografa. Konečně mám digitání foťák, tak fotím, co se dá. Když tak zpětně hodnotím loňské Vánoce, musím je zařadit mezi nejhorší, co pamatuju. Nejenom, že nebyl sníh, ale navíc postihla všechny záhadná střevní choroba.

Kdo epidemii přivezl, se neví. Jako vždy se vynořily spekulace, že to bylo z vody. Jediné, co víme jistě je, že nikdo nebyl ušetřen. Aspoň ne ten, kdo přijel do 27. prosince. Dokonce i pes blil a to už je, co říct. Nemoc se projevovala velice zajímavě. Během krátké chvíle se udělalo špatně a někdo dostal i horečku, ale během jednoho dne byly příznaky pryč a mohlo se vesele pokračovat.

Jediný sport, co jsme provozovali, bylo pohybování myší. Sněhu bylo málo i na běžky a proto někteří předstírali učení a raději vůbec nelezli z chalupy. Zbytek chodil do hospod pod záminkou pěkné procházky. Naštěstí nám později alespoň trochu napadlo, takže lyžování na Nový rok ráno se dalo nazvat pěkné.


O Vánocích vzniklo mnoho fotek. Zdaleka ne všechny se vešly do fotogalerie. Pokud si chcete prohlédnout archiv s náhledy všech fotek, zazipovaný je zde. Pokud se vám nějaká líbí, mám její plnou verzi ve velikosti 1600x1200, ze které jde udělat i klasická fotografie.

Autor: Pavel

 

 

Akce roku 2002

Lyžařské závody

Risoul

Dětský zimní tábor

La Norma

Velikonoce

VeloCamp

Uni of Speed

Malevil CUP

MTBO Teplice

Král Šumavy

Jehlanka Cup

Bike Adventure

Lago di Garda

Duatlon

Vánoce a Silvestr

Akce roku 2003

Akce roku 2004

 













NAVRCHOLU.cz