Jehlanka MMII

27.7. - 4.8.2002

Sešel se rok s rokem a opět se blíží dlouhé horké léto. Jestli vám příliš nevoní sedět o prázdninách (dovolených) doma ve vytopeném bytě, máme pro vás jedinečnou nabídku. Pokud patříte k peciválům, pro které je i překročení vlastního prahu příliš velkou námahou, zamyslete se nad sebou. Chcete dopadnout jako nepohyblivé hory sádla, nebo mít tělo jako špičkoví atleti, úsměv jako borci z reklam na zubní pasty a mysl bystrou jako nejbystřejší z nejbystřejšejších?? To všechno vám sice nenabídneme, ale možná vám ukážeme ještě něco navíc.

Pokud máte zájem o trošku sportu a hodně zábavy, tak přijeďte v termínu 27.7.2002 - 4.8.2002 na Jehlanku v Rokytnici nad Jizerou v Krkonoších. Pro ty kdo nevědí, co to znamená: Jehlanka je oddílová chalupa lyžařského oddílu TJ Slavoj OS. Leží v Rokytnici nad Jizerou, na hranicích Krnapu. A my členové oddílu už tradičně jezdíme v tomto termínu na Jehlanku. Původně bylo hlavní náplní jezdit po horách na HORSKÉM kole, ale s časem to nějak upadá a proto je spektrum činností mnohem pestřejší. A co se dá na horách dělat? Program je zcela dobrovolný a každý si může dělat co se mu líbí.

polehávání na terase s výhledem na funící turisty/ky pěší výlety po okolí, hlavně na Dvoračky do hospody autovýlet s koupáním v Jablonci - vířivky, bazén, tobogán kino - můžete vidět levně, co jste v Praze promeškali kolo - všude po okolí, nahoru i dolů, daleko i blízko, trasy všech obtížností - asfalt až "nesjízdný" terén, jak je komu libo kultovní pěší výlet Jehlanka-Sněžka-Jehlanka (jen pro drsňáky, za každého počasí) neustálé cpaní se vším, čím se cpát dá (vysportované kalorie se musí doplnit) beach volejbal peting - ?? nevím jak se to píše, ja to taková ta hra s koulema na písku borůvkobraní Pokud si nejste jistí, nemějte obavy, postarají se o vás zkušení borci, kteří se v těchto oblastech pohybují jako doma.

Informace technického rázu: ubytování stojí 100Kč/den, na chalupě je teplá voda, elektrika, povlečení, studená voda, pitná voda, ...atd

Kapacita: 26 míst, proto neváhejte a přihlaste se, rozhoduje čas přihlášení.

Doprava: Každý přijede jak umí. Jestli nemáte jak se na Jehlanku dostat, tak dejte vědět, něco vymyslíme.

Jídlo: Stravování vlastní - kdo si co přinese to bude mít, myslete na to, že obchod je poměrně daleko a tak je vhodné se raději přezásobit, než pak škemrat o kus rohlíku.

S sebou: kolo, cyklistickou helmu, cestovní pas, plavky

Termín:    27.7.2002 - 4.8.2002     to znamená zhruba od víkendu do víkendu, jestli přijedete v sobotu nebo v neděli je jedno, stejně tak i s odjezdem.

Takže jestli máte zájem, dejte vědět co nejdřív. Také v případě, že máte jakékoliv dotazy.

mail: misza@quick.cz nebo pište hned.

tel.:   0608/246789

nebo osobně Michal Kajfosz
více informací o Jehlance na www.jehlanka.cz další informace ímejlem

R E K L A M A